Beschikken jullie over Wifi?
Neen, WIFI is niet aanwezig in ons verblijf. Geniet van je tijd en het samenzijn.

Wat met kindjes <3jaar?
Ook zij zijn meer dan welkom! Indien jullie dit aangeven voorzien wij een reisbedje in de tent; dit bedje mag bijgeplaatst worden bovenop de bestaande 4 bedden in de tent. We vragen wel om zelf lakentjes te voorzien voor het reisbedje. Verschoningstafel, kinderstoel en wc-potje zijn aanwezig.

Word het ’s nachts donker in een tipi?
Onze tipi’s zijn gemaakt van een wit doek, het is dus pas echt donker in de tent wanneer het buiten ook donker is. Kan je niet goed slapen wanneer het licht is, zorg dan misschien voor een slaapmasker.

Wat is de temperatuur in een tipi?
Deze tenten nemen snel de temperatuur van buiten over, bij warm weer zullen ze overdag dus ook warm zijn maar als de avond valt koelen ze ook snel weer af. Tijdens de koelere lentedagen of nazomerdagen kan het frisjes zijn in de tent, indien je niet zeker bent of het warm genoeg gaat zijn om te slapen met een slaapzak mag je gerust van thuis een extra deken meebrengen.

Wat bij regen?
Onze tenten bevatten een waterafstotende coating, waardoor je binnenin niets merkt van de regen. Onze tuin zal dan volop genieten van al dat vocht maar jij zit misschien beter op je plaats in de overdekte serre (met gasbrander) met een gezelschapsspel of trekt eropuit naar een museum/binnenspeeltuin/… Maar onthoud steeds… na regen komt zonneschijn 😉

Moet je het kampvuur reserveren?
Nee, dit is gezamenlijk in gebruik, het kan dus zijn dat je aansluit bij andere gasten, dit zorgt misschien zelfs voor leuke babbels! Het vuur maken jullie zelf aan, hout e.d. is hiervoor aanwezig alsook hebben we 2popcornpannen ter beschikking. Bij extreme droogte volgen wij de aanbevelingen ivm. brandgevaar op, indien nodig zullen wij aangeven dat het kampvuur dan tijdelijk niet gebruikt mag worden.

Voorzien we best keukenhanddoeken , afwasmiddel, …?
Per tipi ontvang je 1keukenhanddoek,1schuursponsje en 1vaatdoek. Afwasmiddel is aanwezig.

Wat is de uitrusting van de gezamenlijke keuken?
1senseo apparaat(koffiepads aanwezig), koffiezetapparaat (koffiepoeder zelf mee te brengen, filters zijn aanwezig)waterkoker, eierkoker, microgolfoven, broodrooster, hetelucht oven. Servies , bestek, enkele potten en pannen,… 1 grote koelkast waarin elke tipi 1 vak krijgt en 1 flessenvak in de deur van de koelkast. Een gezamenlijke keuken wil zeggen dat jullie deze met alle andere gasten delen.

Kunnen we voor 16u toekomen?
Informeer hiervoor steeds even bij ons , normaal is het geen probleem om reeds op het terrein te kunnen, het kan wel zijn dat je nog even moet wachten om gebruik te maken van je tent/sanitaire voorzieningen.

Zijn er spelletjes aanwezig?
Er is een Kubb, badmington veldje, petanque spel, enkele gezelschapsspelen, stripboeken maar ook een go-cart, trampoline en zandbak. Binnen in de serre is ook een speelhoekje voorzien.

Moeten we de hottub zelf aansteken?
Normaal gezien wel, dit heeft ook zijn charmes. Echter, indien we in de mogelijkheid zijn, zullen we dit reeds voor je doen en melden bij aankomst. Indien je hem zelf moet aansteken, reken erop dat hij +/- 2 tot 3uur nodig heeft om op temperatuur te komen, wij zullen bij aankomst hierover ook de nodige uitleg geven. Kinderen vinden het vaak ook erg aangenaam om ermee in te gaan, let wel op met de kleinsten onder hen, een hottub is best diep in het midden, voorzie desnoods zwembandjes zodat ze naar hartenlust kunnen spelen. Op de echt warme dagen kan je er ook voor kiezen om het kacheltje niet aan te maken en het als afkoelingsbadje te gebruiken.

Doen jullie iets speciaals voor jarigen/speciale gebeurtenissen?
Indien jullie dit op voorhand vragen/melden aan ons, denken we graag mee na, een ballonnetje en kaartje zullen zeker mogelijk zijn, misschien ook wel een versierde tipi of heb je zelf een idee?

Toch nog een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren!