Wie zijn we?

Wij , Joris & Nicky zijn 2 jonge dertigers  met 2 kleine kapoenen (jongens) onder onze vleugels. Joris volgde de opleiding van agro-& biotechniek , Nicky schoolde zich als Verpleegkundige. Stil zitten zit niet echt in de genen ,  buiten zijn & in de tuin werken dan weer wel.

In 2013 kochten we ons huis en verbouwden dit in enkele jaren tot onze ‘thuis’. Onze tuin krijgt stilaan vorm en willen we steeds meer laten groeien naar een gezellige groene ruimte.

Mensen laten genieten is één van onze hobby’s. Wat zou er leuker zijn dan ze mee te laten genieten van onze tuin en omgeving? Het idee voor logies ontstond, maar we maakten er dan wel graag iets ‘speciaals’ van , echte ‘tipi-tenten’ leken ons hiervoor ideaal. 

We openden in 2020 ,tijdens de corona , omdat we vonden dat iedereen de mogelijkheid moest hebben om te kunnen genieten in eigen land van de mooie natuur.

In 2021 begonnen we ook met de verhuur van e-steps ; onafhankelijk van een verblijf in de tipi-tenten. Meer daarover kan je terugvinden op de pagina ‘omgeving’

Hopelijk kunnen we jullie net zoveel laten genieten als wij reeds doen!